Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

0
1
Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Lyxiga fiskbullar i smakrik sås av currypaste, lättkokosmjölk och gul lök. Till fiskbullarna fräser du färsk bladspenat i vitlök och serverar tillsammans med ris och ett grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Ingredienser

4 portioner
1 pkt fiskbullar (à 330 g)
1/2 gul lök
1 msk röd currypaste
4 dl lättkokosmjölk
1 msk socker
1 - 2 msk ljus maizenaredning
salt
peppar
1 - 2 påsar färsk bladspenat
1 grovhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentar

Nicolas

2018-03-21

Smakar jättebra!