Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Lyxiga fiskbullar i smakrik sås av currypaste, lättkokosmjölk och gul lök. Till fiskbullarna fräser du färsk bladspenat i vitlök och serverar tillsammans med ris och ett grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Ingredienser

4 portioner
1   pkt fiskbullar (à 330 g)
1/2   gul lök
1 msk  röd currypaste
4 dl  lättkokosmjölk
1 msk  socker
1 - 2 msk  ljus maizenaredning
salt
peppar
1 - 2   påsar färsk bladspenat
1   grovhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Smakar jättebra!

Nicolas

2018-03-21

Testa liknande recept

Thaipocherad fiskfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötstarkt curryfläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Curryräkor med ris
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sås Thai style
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gaeng ped moo
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga