Thailändska nudlar

Thailändska nudlar tillagas av äggnudlar, lök, broccoli, fisksås och kinakål. Nudelmixen wokas och serveras sedan med grovhackade jordnötter och färska korianderblad.

Ingredienser
4 portioner
2 vitlöksklyftor
4 - 5 schalottenlökar
2 morötter
2 broccolistånd
1 msk olja
1 paket risnudlar eller äggnudlar (à ca 200 g)
2 msk socker
3 msk juice av pressad citron
1 msk vinäger
3 msk fisksås
1 - 2 dl grovstrimlad kinakål
soja
ev 1 - 2 vispade ägg
Garnering
3 msk grovhackade jordnötter
färsk koriander
citron- och limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stOm man vill ha den här vegetariska rätten vegetarisk kan man ju byta ut fisksåsen till en vegetarisk buljong.
Adam