Thailändsk fläskfilé med ingefära
Bjud dina gäster på äkta thailändsk fläskfilé med ingefära! Låt köttet ligga över natten i den härliga marinaden och grilla sedan under lock så det får en härlig barbequesmak. Pensla regelbundet på mer marinad under grillningen. Supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002
Ingredienser
4 portioner
2 hela fläskfiléer
Marinad
1 dl soja
1 dl vinäger
1 dl olja
2 msk riven ingefära
2 - 3 pressade vitlöksklyftor
1 tsk peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod marinad! Strimlade köttet & stekte det i panna istället. Serverade med äggnudlar. Blev jättegott, men tänker nästa gång slänga dit lite sesamfrön & kanske wokgrönsaker.
Lisa
2010-10-02Jättegod marinad!
Maria
2005-05-09