Riktigt goda marinerade kycklingspett får du om lagar till Kai Yang. Du marinerar spetten med en marinad av kokosmjölk, tomatpuré, farin, ingefära, soja, spiskummin, sweet chilisås, koriander och vitlök. Fantastiskt gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2003
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Henrik
2022-08-08Bara ett tips: ”Gai Yaang” är en bättre transkribering till engelska. Eller ”Gajj Jaang” till svenska. :) //Språkpolisen
Sara
2021-01-25Det här är världens godaste gryta! Jag steker på bitar av kycklingfiléer som sedan får koka läääänge i såsen, så köttet blir trådigt o smakerna fantastiska. Strax innan servering lägger jag i morotsslantar o brocollibuketter för att få färg o tuggmotstånd. Servera med basmatiris. Älskas av alla!
Erika
2019-05-26Fantastiskt gott! Jag hade även sesamfrö över. 👌🏼