Thailändsk fläskfilé med ingefära

Bjud dina gäster på äkta thailändsk fläskfilé med ingefära! Låt köttet ligga över natten i den härliga marinaden och grilla sedan under lock så det får en härlig barbequesmak. Pensla regelbundet på mer marinad under grillningen. Supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Gör så här
03:00:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vilken sorts vinäger ska det vara?
Antonia
2025-09-08Hej Antonia! Ris- eller vitvinsvinäger blir toppen i den här rätten. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-09-09Supergod marinad! Strimlade köttet & stekte det i panna istället. Serverade med äggnudlar. Blev jättegott, men tänker nästa gång slänga dit lite sesamfrön & kanske wokgrönsaker.
Lisa
2010-10-02Jättegod marinad!
Maria
2005-05-09