Thaifisk med koriander | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Thaifisk med koriander

Enkel och lättlagad fisk med smak av Thailand. Till denna rätt behöver du torsk, kolja eller hokifilé, en röd paprika, Thai crème fraiche, salt och koriander. Servera tillsammans med jasminris och isbergssallad. Snabbt och gott.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär ev. fisken i mindre bitar. Skölj, kärna ur och tärna paprikan.
  2. Koka upp Thai crème fraiche i en låg vid panna. Lägg i fisken och salta. Koka på svag värme under lock ca 5 minuter eller enligt förpackningens anvisning.
  3. Strö över paprikatärningar och korianderblad.
  4. Servera med jasminris och isbergssallad.

För alla

Fri frän ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g torsk, kolja eller hokifilé
  • 1 röd paprika
  • 2 dl Thai crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 kruka koriander
Till servering
  • jasminris
Lägg till i inköpslistan