Thaifisk med kokos och matvete
En snabb rätt finner du i denna "allt-i-ett"-thaifisk med kokos och matvete. Börja med att koka grön curry-grytbas och kokosmjölk med grönsaker innan du tillsätter fisk, koriander och lime. Servera fiskgrytan i soppskålar med matvete.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 påse fiskmix (à ca 300 g)
1 morötter
1 broccoli
1 burk grön curry grytbas (à 400 ml)
1 liten burk kokosmjölk (à 165 ml)
1/2 kruka koriander (hackad)
rivet skal av 1/2 lime
1 burk matvete (à 400 g)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på grö curry grytbas. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris, majs eller bönor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer