Tex-mex färsbullar med tomatsalsa
Dessa överraskande goda tex-mex färsbullar i smakrik tomatsalsa kommer bli familjens nya favorit! Stek dina köttbullar, som får fin smak av tacokrydda, före du häller på salsan och servera dem omedelbart med grillad majs och varma potatisklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2011
Ingredienser
4 portioner
400 g fryst majskolv i bit
900 g fast potatis
2 msk olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar
735 g färska köttbulle
1 msk tacokrydda
1 burk Chunky Tomato Salsa (à ca 300 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3408 KJ / 815 kCal
Fett40 g
Kolhydrater75.9 g
Protein33.3 g
Kommentarer
Jättegott, men gillar inte chunky salsa så tog vanlig salsa istället.
Ida
2012-01-03Jag var först lite tveksam till salsan men jag hällde i den i stekpannan som tur var. Det blev jättegott!
Sylvia
2011-11-30Detta var populärt hemma! Men jag struntade i att lägga i salsan utan gjorde en kall sås på chilisås och lätt creme fraisch och lite salt och peppar.Gott!
Jenny
2011-11-30