Dessa överraskande goda tex-mex färsbullar i smakrik tomatsalsa kommer bli familjens nya favorit! Stek dina köttbullar, som får fin smak av tacokrydda, före du häller på salsan och servera dem omedelbart med grillad majs och varma potatisklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på köttbullarna, tacokryddan och salsan. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ida
2012-01-03Jättegott, men gillar inte chunky salsa så tog vanlig salsa istället.
Sylvia
2011-11-30Jag var först lite tveksam till salsan men jag hällde i den i stekpannan som tur var. Det blev jättegott!
Jenny
2011-11-30Detta var populärt hemma! Men jag struntade i att lägga i salsan utan gjorde en kall sås på chilisås och lätt creme fraisch och lite salt och peppar.Gott!