Teriyakisås

Den perfekta såsen när du vill få till den där extra japanska känslan. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp under vispning. – en härlig hemmagjord Teriyakisås på under 15 min.

Gör så här
Har du lagat receptet?

Den perfekta såsen när du vill få till den där extra japanska känslan. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp under vispning. – en härlig hemmagjord Teriyakisås på under 15 min.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
54 stBra och god. Enkelt att göra.
Fredrika
Hur länge håller den sig i kylen?
Ing-marie
Hej Ing-Marie! Den håller upp till en vecka i kylen vid god hygien. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Har gjort denna flera gånger. Det är skillnad på Teriyakisås och Teriyakisås - mellan olika märken. Prova annat märke om det blir FÖR sött. Viss sälta smakar bättre.
Irina