Teriyakisås

101
20
Teriyakisås

Den perfekta såsen när du vill få till den där extra japanska känslan. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp under vispning. – en härlig hemmagjord Teriyakisås på under 15 min.

Skriv ut
Teriyakisås

Ingredienser

ca 3 dl
1
vitlöksklyfta
1 dl
strösocker
1 1/4 dl
japansk soja
1 dl
vatten
1 1/2 msk
risvinäger
1 msk
färskriven ingefära
1 1/2 tsk
majsstärkelse

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

101

Kommentarer

Mats

2021-04-17

Utmärkt konsistens, men jag använder sirap eller råsocker för att få en lite bättre smak

Linda

2021-04-14

Återkommer till det här receptet ofta.

Kirill

2021-01-31

Jättebra recept!

Testa liknande recept