Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Teriyakiglaserad laxfilé

Färsk saftig laxfilé glaserad med smakfull teriyakisås bakas i ugnen och blir lysande smaskig. Tillsammans med krispiga wokgrönsaker och nudlar serverar du en supergod middag.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Pensla laxbitarna med teriyakisåsen och salt. Stek i ugn ca 10 minuter.
  3. Koka nudlarna enligt anvisning på paketet.
  4. Stek grönsakerna lätt. Tillsätt nudlarna.
  5. Blanda nudlar och grönsaker. Lägg laxen på grönsakerna. Bröd, sallad och frukt kompletterar måltiden.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: byt ut nudlarna mot glutenfri pasta och servera glutenfritt bröd till.
Gör äggfri: välj nudlar utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 portionsbitar fryst lax (4 bitar motsvarar 600 g)
  • 1 dl teriyakisås
  • 1/2 tsk salt
  • 500 g wokgrönsaker
  • 1 1/5 tsk svartpeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?