Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

2
0
Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Vill du laga en enkel rätt men ändå imponera lite i köket? Släng då ihop en tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp. Vi vet, det vattnas i munnen! Tender brisket är en smakrik köttbit av nöt också kallad oxbringa, en riktig klassiker på grillen i USA. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2019

Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Ingredienser

2 portioner
2
port färska potatisklyftor
400 g
tender brisket
150 g
majskorn
1/2
ask piccolinitomater (à 200 g)
1/2
rödlök
1 tsk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
-
salt
-
peppar
1
vitlöksklyfta
1 dl
crème fraiche

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3936 KJ / 940 kCal
Fett 60 g
Salt 4.9 g
Kolhydrater 57 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept