Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Vill du laga en enkel rätt men ändå imponera lite i köket? Släng då ihop en tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp. Vi vet, det vattnas i munnen! Tender brisket är en smakrik köttbit av nöt också kallad oxbringa, en riktig klassiker på grillen i USA. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2019

Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Ingredienser

2 portioner
2   port färska potatisklyftor
400 g  tender brisket
150 g  majskorn
1/2   ask piccolinitomater (à 200 g)
1/2   rödlök
1 tsk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
salt
peppar
1   vitlöksklyfta
1 dl  crème fraiche

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3936 KJ / 940 kCal
Fett60 g
Salt4.9 g
Kolhydrater57 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Kyckling med rostad potatis och olivkräm
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärsbiffar med ugnsrostade potatisklyftor
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt rostas med grönsaksbea
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabspett med rödbetshummus
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och skinksnitzel med rostad potatis
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med citron- och kaprissmör 
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga