Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Vill du laga en enkel rätt men ändå imponera lite i köket? Släng då ihop en tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp. Vi vet, det vattnas i munnen! Tender brisket är en smakrik köttbit av nöt också kallad oxbringa, en riktig klassiker på grillen i USA. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2019

Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Ingredienser

2 portioner
2 port färska potatisklyftor
400 g tender brisket
150 g majskorn
1/2 ask piccolinitomater (à 200 g)
1/2 rödlök
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
1 dl crème fraiche

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3936 KJ / 940 kCal
Fett60 g
Salt4.9 g
Kolhydrater57 g
Protein39 g

Testa liknande recept

  • Kebabspett med rödbetshummus
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stekt rostas med grönsaksbea
    Betyg 2.5 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Päronjärpar med julsmak
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad