Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp
Vill du laga en enkel rätt men ändå imponera lite i köket? Släng då ihop en tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp. Vi vet, det vattnas i munnen! Tender brisket är en smakrik köttbit av nöt också kallad oxbringa, en riktig klassiker på grillen i USA. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port färska potatisklyftor
400 g tender brisket
150 g majskorn
1/2 ask piccolinitomater (à 200 g)
1/2 rödlök
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
1 dl crème fraiche
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3936 KJ / 940 kCal
Fett60 g
Salt4.9 g
Kolhydrater57 g
Protein39 g
Kommentarer