Tempura (strömming)

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tempura (strömming)

Servera den klassiskt svenska strömmingen i japansk tappning. Tempurafriterad strömming som doppas i en härlig dippsås är ett trevligt och annorlunda snacks som är fantastiskt gott.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998

Tempura (strömming)

Ingredienser

4 portioner
8 strömmingsflundror (8 st motsvarar ca 300 g)

Frityrsmet

1 äggula
1 dl kallt vatten
1 dl vetemjöl + lite mjöl att vända filéerna i

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt strömming med kapris, oliver och persilja
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkålstempura med korianderdipp
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillstekt strömming med inlagd fänkål
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Struvor
Betyg 4.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Örtinkokt strömming
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga