Tempura (strömming)

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tempura (strömming)

Servera den klassiskt svenska strömmingen i japansk tappning. Tempurafriterad strömming som doppas i en härlig dippsås är ett trevligt och annorlunda snacks som är fantastiskt gott.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998

Tempura (strömming)

Ingredienser

4 portioner
8 strömmingsflundror (8 st motsvarar ca 300 g)

Frityrsmet

1 äggula
1 dl kallt vatten
1 dl vetemjöl + lite mjöl att vända filéerna i

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt strömming med kapris, oliver och persilja
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkålstempura med korianderdipp
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillstekt strömming med inlagd fänkål
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Macka med stekt inlagd strömming, dillyoghurt och picklad morot
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Struvor
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Japanska pannkakor
Betyg 4.1 av 5.413 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad