Tekakor med havregryn

Det här receptet på supersaftiga tekakor med havregryn kan bli hela familjens nya favorit till frukost eller som mellanmål. Utan krångel slänger du ihop detta goda, fiberrika bröd med havregryn!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2024

Gör så här
00:15:00
00:10:00
00:30:00
01:00:00
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi947 KJ / 226 kCal
Fett7 g
Salt0.9 g
Kolhydrater34 g
Protein6 g
Kommentarer
Går det bra att kavla ut det i en långpanna på 30x40 cm?
Ann-marie
2025-08-28Hej Ann-Marie! Det har vi inte provat men det borde ju gå så klart men frågan är om du får plats på en plåt, känns lite trångt. Tror att du kanske måste använda två plåtar men kanske att du inte kavlar ut det helt i kanterna. Du får prova dig fram helt enkelt. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-28Jag testade att använda hälften av degen för att göra en pizza över en hel plåt. Sporrade bitar och naggande degen, la på all topping precis innan jag gräddade, blev verkligen bra, inte de hårda kanterna som när man köper frysta. Kände för att försöka göra Greek Pizza.
Mariana
2025-02-08Blev riktigt bra, inspiration att göra något annat än vad jag brukar. Tyckte topping var lite överkurs, men jag penslar alltid med vatten så det hade säkert funkat.
Mariana
2025-02-04