Teaterkonfekt
Teaterkonfekt ett klassiskt marsipangodis som förr formades till olika figurer. Här gör vi det lite enklare och gör färgglada godiskuber men fortfarande med samma goda smak.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi265 KJ / 63 kCal
Fett3 g
Salt0.01 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
10 stBlev jättegoda!!
Jean
Går den att göra glutenfri?
Lena-maria
Slutresultatet smakar mer som marsipan än teaterkonfekt.
Ludvig
Hur länge rör man när man hällt i mjölet?
Evy
Kul att göra egen! Blev riktigt bra tillslut. Min deg blev lite torr så jag droppade lite mer grädde på när jag knådade. Men jag tog heller inte i all florsocker. Tyckte smaken var god som den var.
Josefin
Väldigt sött. Man borde kunna ta mindre mängd florsocker.
Anne-christin
Mycket bra, familjens favoriter!
Sonny
Bara en mängd smaklöst kladd…
Anders
Man hade kunnat ta hälften el mindre av bittermandel aromen. Det blev alldeles för mycket smak av det enligt mig på detta receptet.
Marona
Skall man ta bort kastrullen från värmen när man häller i vetemjölet ?
Evy
Hej Evy! Nej kastrullen ska inte tas bort från värmen när man har i vetemjölet, så låt den vara. Lycka till! Hälsningar MIchelle
ICA-köket