Julgranar i marsipan

Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Julgranar i marsipan

Julens sötaste granar gör du av marsipan som du färgar i olika nyanser av grönt. För att få till känslan av stam använder du salta pinnar och grenarna fixar du enkelt med hjälp av en sax. Ge bort som present i en cellofanpåse eller garnera tårtan med en skog av granar.

Julgranar i marsipan

Ingredienser

10-15 st
400 g  ofärgad marsipan
grön hushållsfärg
salta pinnar
strössel (i olika färger)
ev florsocker

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria salta pinnar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi547 KJ / 131 kCal
Fett3.5 g
Salt0.11 g
Kolhydrater22.4 g
Protein1.5 g

Testa liknande recept

Ätbara julgranar
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marsipanfigurer jul
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mozartkulor
Betyg 4.5 av 5.
154 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marsipankycklingar
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marsipanrulle
Betyg 2.7 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mumsiga maränger
Betyg 3.6 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga