Julgranar i marsipan

8
0
Julgranar i marsipan

Julens sötaste granar gör du av marsipan som du färgar i olika nyanser av grönt. För att få till känslan av stam använder du salta pinnar och grenarna fixar du enkelt med hjälp av en sax. Ge bort som present i en cellofanpåse eller garnera tårtan med en skog av granar.

Skriv ut
Julgranar i marsipan

Ingredienser

10-15 st
400 g
ofärgad marsipan
-
grön hushållsfärg
-
salta pinnar
-
strössel (i olika färger)
-
ev florsocker

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria salta pinnar.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 547 KJ / 131 kCal
Fett 3.5 g
Salt 0.11 g
Kolhydrater 22.4 g
Protein 1.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept