Tapenadesnittar

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tapenadesnittar

Du snor snabbt ihop kvällens tilltugg genom att göra spännande tapenadesnittar. Ansjovis, tonfisk, kapris och vitlök mixas ihop och placeras på rostat surdegsbröd tillsammans med sallad och mumsig getost.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Tapenadesnittar

Ingredienser

12 st
40 g avrunna ansjovisfiléer (40 g motsvarar 1/2 burk)
100 g tonfisk (100 g motsvarar 1 burk)
1/2 dl kapris
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
svartpeppar
1 msk citronjuice
1/2 dl hackad persilja
6 tunna skivor surdegsbröd
fransk getost
sallad
tapenad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fyllda tomater från grillen
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesan & vitlöksröra
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mjölkfri gubbröra
    Betyg 2.2 av 5.123 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad