Tapenadekrutonger

16
0
Tapenadekrutonger

Tapenadekrutonger är en riktig aptitretare, utmärkt till förrätt eller som tillbehör till annan mat. Tapenaden som du gör på oliver, kapris, sardeller, crème fraiche och gräslök är en magisk kombination och toppat med en rökt mussla blir det utsökt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1998

Tapenadekrutonger

Ingredienser

4 portioner
1 baguette
1/2 dl oliver
1 msk kapris
4 sardeller
1 dl crème fraiche
2 msk hackad gräslök
peppar
rökta musslor

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. 
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer