Örtkrutonger med rosmarin

80
0
Örtkrutonger med rosmarin

Gör dina egna krutonger av överblivet ljust bröd. Att använda sig av rester är enkelt och bra för miljön. Smaksätt med dina favoritörter, eller här bara med färsk rosmarin. Dessa örtkrutonger är superba till sallader av olika slag, eller som tillbehör på ostbrickan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Örtkrutonger med rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
1/2 krm salt
1/2 krm peppar
1 liten baguette i tunna skivor
1 msk hackad färsk rosmarin

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

80

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 667 KJ / 159 kCal
Fett 13 g
Salt 0.36 g
Kolhydrater 8 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden