Tapenadefyllda spättafiléer
![Tapenadefyllda spättafiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13743/cf_259/tapenadefyllda_spattafiléer.jpg)
Tapenadefyllda spättafiléer är fiskfiléer som blivit fyllda med en härligt god röra av oliver, vitlök och persilja. Efter fisken blivit stek serveras den med kokt färskpotatis och frästa wokgrönsaker.
![Tapenadefyllda spättafiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13743/cf_259/tapenadefyllda_spattafiléer.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk urkärnade svarta oliver (à ca 240 g)
1 liten vitlöksklyfta
1/2 knippa persilja
2 msk olja
1 krm peppar
500 g spättafiléer
1 dl ströbröd
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
smör eller margarin att steka i
1 citron
4 port färskpotatis
wokgrönsaker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer