Tapenadeägg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tapenadeägg

Lättlagad plockmat till buffébordet eller festmiddagen. Klicka på en röra av algkaviar, oliver och harissasås på ägghalvorna och servera de mumsiga tapenadeäggen, gärna till ett glas vitt vin!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Tapenadeägg

Ingredienser

4 portioner
4 1/2 ägg
ca 50 g algkaviar
1 dl gröna oliver utan kärnor
1 tsk harissasås eller tabasco (1 tsk harissasås motsvarar 2 krm tabasco)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Skinka med oliv- och kaprismarinad
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brioche med ost och örter
    Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brie- och tomattårta till drinken
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Omelett i ugn
    Betyg 4.4 av 5.225 personer har röstat
    Receptet har 37 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fudge brownies
    Betyg 4.4 av 5.81 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gammeldags kaviarägg
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad