Tapenadeägg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Tapenadeägg

Lättlagad plockmat till buffébordet eller festmiddagen. Klicka på en röra av algkaviar, oliver och harissasås på ägghalvorna och servera de mumsiga tapenadeäggen, gärna till ett glas vitt vin!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Tapenadeägg

Ingredienser

4 portioner
4 1/2 ägg
ca 50 g algkaviar
1 dl gröna oliver utan kärnor
1 tsk harissasås eller tabasco (1 tsk harissasås motsvarar 2 krm tabasco)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Påskägg
Betyg 2.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostpaj
Betyg 4 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Festost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och olivfyllda tomater
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingpaté med pistagenötter och basilikasås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga