Tapenadeägg
![Tapenadeägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64138/cf_259/tapenadeagg.jpg)
Lättlagad plockmat till buffébordet eller festmiddagen. Klicka på en röra av algkaviar, oliver och harissasås på ägghalvorna och servera de mumsiga tapenadeäggen, gärna till ett glas vitt vin!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003
![Tapenadeägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64138/cf_259/tapenadeagg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 1/2 ägg
ca 50 g algkaviar
1 dl gröna oliver utan kärnor
1 tsk harissasås eller tabasco (1 tsk harissasås motsvarar 2 krm tabasco)
För alla
Innehåller inte gluten, laktos eller mjölkprotein, men läs för säkerhets skull innehållsdeklarationen på alla färdiga produkter. Ägg ingår.
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner
Har du lagat receptet?
Kommentarer