Tapenadeägg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tapenadeägg

Lättlagad plockmat till buffébordet eller festmiddagen. Klicka på en röra av algkaviar, oliver och harissasås på ägghalvorna och servera de mumsiga tapenadeäggen, gärna till ett glas vitt vin!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Tapenadeägg

Ingredienser

4 portioner
4 1/2 ägg
ca 50 g algkaviar
1 dl gröna oliver utan kärnor
1 tsk harissasås eller tabasco (1 tsk harissasås motsvarar 2 krm tabasco)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Brie- och tomattårta till drinken
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brioche med ost och örter
Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägghalva med picklad blomkål och dillmajonnäs
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffranskladdkaka med crème fraiche- frosting och granatäpple
Betyg 4.3 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingpaté med soltorkad tomat och basilika
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fudge brownies
Betyg 4.4 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad