Tapenadeägg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Tapenadeägg

Lättlagad plockmat till buffébordet eller festmiddagen. Klicka på en röra av algkaviar, oliver och harissasås på ägghalvorna och servera de mumsiga tapenadeäggen, gärna till ett glas vitt vin!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Tapenadeägg

Ingredienser

4 portioner
4 1/2   ägg
ca 50 g  algkaviar
1 dl  gröna oliver utan kärnor
1 tsk  harissasås eller tabasco (1 tsk harissasås motsvarar 2 krm tabasco)

För alla

Innehåller inte gluten, laktos eller mjölkprotein, men läs för säkerhets skull innehållsdeklarationen på alla färdiga produkter. Ägg ingår.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Påskägg
Betyg 2.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brie- och tomattårta till drinken
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägghalva med picklad blomkål och dillmajonnäs
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syrlig honungsdrink ”Beeceps”
Betyg 3.3 av 5.
114 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med lax, kapris och citron
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga