Påskägg

Betyg 2.3 av 5.
15 personer har röstat
2
Påskägg

Det här receptet på påskägg är en härlig delikatess där du fyller ägghalvor med en röra på kokt äggula och valfri smaksättning. Du väljer mellan heta ägg, olivägg och medelhavsägg. Alla fyllningar är fantastiskt goda och en höjdare på påskbordet!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Påskägg

Ingredienser

4 port per sort

Heta ägg

4 ägg
1 liten knippe gräslök
2 msk crème fraiche
1 msk mango chutney
tabasco
paprikapulver

Olivägg

4 ägg
1 dl cottage cheese
10 smakrika, gröna oliver
salt och grovmalen svartpeppar

Medelhavsägg

4 ägg
1/2 dl cottage cheese
2 marinerade soltorkad tomat
ev lite fetaost
salt
peppar

Gör så här

Heta ägg
Olivägg

Medelhavsägg

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Tack för spännande recept till Påsk (och även för andra tillfällen..). GLAD PÅSK!

Leif

2017-04-03

Tabasco finns inte med i listan över ingredienser för de heta äggen.

Andreas

2014-04-18

Testa liknande recept

Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Evas morotssallad med bacon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga