Påskägg

Betyg 2.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Påskägg

Det här receptet på påskägg är en härlig delikatess där du fyller ägghalvor med en röra på kokt äggula och valfri smaksättning. Du väljer mellan heta ägg, olivägg och medelhavsägg. Alla fyllningar är fantastiskt goda och en höjdare på påskbordet!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Påskägg

Ingredienser

4 port per sort

Heta ägg

4 ägg
1 liten knippe gräslök
2 msk crème fraiche
1 msk mango chutney
tabasco
paprikapulver

Olivägg

4 ägg
1 dl cottage cheese
10 smakrika, gröna oliver
salt och grovmalen svartpeppar

Medelhavsägg

4 ägg
1/2 dl cottage cheese
2 marinerade soltorkad tomat
ev lite fetaost
salt
peppar

Gör så här

Heta ägg
Olivägg

Medelhavsägg

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Tack för spännande recept till Påsk (och även för andra tillfällen..). GLAD PÅSK!

    Leif

  • Tabasco finns inte med i listan över ingredienser för de heta äggen.

    Andreas

Testa liknande recept

  • Elisabeths cottage cheeseröra
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Köttbullswraps
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Evas morotssallad med bacon
    Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jills cottage cheese à la Malta
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad