Tapenade och bönpesto

Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tapenade och bönpesto

Tapenade och bönpesto är perfekt att servera med crostini som ett delikat och snabbt snacks. Mixa fort samman din släta, lite salta, tapenade med härlig smak av vitlök och oliv. Gör sedan din krämiga pesto med subtil citrussmak. Servera och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Tapenade och bönpesto

Ingredienser

20 st av varje sort
färdigköpta crostini

Tapenade

100 g svarta oliver
1 msk kapris
1/2 - 1 liten vitlöksklyfta
2 sardeller
1/2 dl olivolja

Bönpesto

1 dl vita bönor
1/2 dl riven parmesan
1 skalad, finhackad vitlöksklyfta
blad från 1/2 kruka basilika
1/2 dl hackad spenat (fryst, tinad)
1/2 dl olivolja
färskpressad citronjuice
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bönpeston är lite mesig och smaklös.

    Catarina

Testa liknande recept

  • Tapenade
    Betyg 4.6 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gurka med tapenade
    Betyg 2.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardintapenade på crostini
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad