Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

Om du är sugen på tapas är den här mackan ett väldigt trevligt inslag – stekt levainbröd toppas med tomatcrème, olivtapenade, charkmixen Tapas de España och rödbetsskott. Servera med goda tillbehör, som marinerade kronärtskockor och snacksmorötter.

Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

Ingredienser

4 portioner

Tomatcrème

2 dl majonnäs
1/2 dl tapenade med soltorkade tomater
salt

Tapasmacka

1 vitlöksklyfta
4 skivor vetelevain
2 msk olivolja
130 g tapenade (på svarta oliver)
150 g lufttorkad skinka, chorizosalami (gärna Tapas de España)
1 dl rödbetsskott

Till servering

marinerade kronärtskockor
snackmorötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3037 KJ / 725 kCal
Fett57 g
Salt4 g
Kolhydrater37 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Krämig äggröra med chorizochips
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tex mex sub
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pizzamackor med fänkålssallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad