Provensalska bönor

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Provensalska bönor

Nyttig bönröra, inspirerad av det Provensalska köket, som du svänger ihop på under 30 minuter. Soltorkade tomater, vitlök och kapris förstärker smakupplevelsen i denna vackra och välsmakande rätt. Dekorera med timjan och servera till valfritt kött.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Provensalska bönor

Ingredienser

6 portioner
1 burk cannellinibönor (à ca 400 g)
1/2 dl urkärnade svarta kalamataoliver
4 soltorkade tomater
olja
2 skalade schalottenlökar
1 skalad vitlöksklyfta
1 msk kapris
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Bästa tillbehöret som finns till grillat lamm! Ibland byter jag ut cannelinibönorna mot stora vita bönor istället.

Camilla

2006-11-06

Gjorde receptet med stora vita bönor och kalamataoliver med kärnor. Kanongott till grillat kött.

Marie

2006-09-02

Testa liknande recept

Brödsallad med salsiccia
Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenade
Betyg 4.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Marias tomatcottage cheese
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamptapenade
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenade med valnötter
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönröra ”Bea-style”
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad