Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

1
0
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

Den här snabba och goda färskostmixen gör du med cannelinibönor. Mixa cream cheese med de små vita bönorna i en matberedare. Krydda med vitlök, citron och persilja. Bönspreaden är fantastisk god till knäckebröd eller varför inte scones?

Skriv ut
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

Ingredienser

10 portioner
1
förp kokta cannellinibönor (à 380 g)
1
vitlöksklyfta
skalet av 1
citron (+ några droppar saft)
1
kruka persilja
200 g
naturell cream cheese
-
salt
-
svartpeppar
1 msk
olivolja

Till servering

knäckebröd eller scones

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd till servering.
Gör laktosfri: välj laktosfri cream cheese. Servera med laktosfria scones eller välj knäckebröd.
Gör mjölkproteinfri: byt cream cheese mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Servera med mjölkfria scones eller välj knäckebröd.

Näringsvärdet är exkl. bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 460 KJ / 110 kCal
Fett 7 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 6 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept