Tapasdip

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Tapasdip

En enkel och smakrik dip på cannelinibönor, färsk mejram och skalad mandel. Alla ingredienser mixas samman och får ett milt sting från chilin. Gott till tapasbordet!

Tapasdip

Ingredienser

8 bufféportioner
1 förp cannellinibönor (à 380 g)
1/4 kruka mejram
1/2 skållad mandel
1/2 krm chiliflakes
2 msk olivolja
2 tsk vitvinsvinäger
salt

Till servering

kallskuren skinka korv gröna oliver inlagd vitlök och crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Låter gott men ska det verkligen vara en halv mandel? Eller halv dl kanske? Roswitha

    Roswitha

  • Ska det vara 1/2 skållad mandel? Det låter konstigt. Menas det 1/2 dl?

    Maria

Näringsvärde per bufféportion

Energi723 KJ / 173 kCal
Fett11 g
Salt0.4 g
Kolhydrater10 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Böndipp
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vit böncrème
Betyg 4.5 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Toast med vitlöksstekta bönor och riven pecorino
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bönröra ”Bea-style”
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Basilika- och fetaostspread
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad