Tandoorikarré med haricots verts

Betyg 3.6 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Tandoorikarré med haricots verts

Inbjudande gryträtt med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda. Rätten tillagas på under 30 minuter och serveras med nykokt ris, syrliga limeklyftor och haricot verts, som ger god smak och färg.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014

Tandoorikarré med haricots verts

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
4 skivor fläskkarré
1 rödlök
1 morot
1 tsk olja
2 msk tandoorikrydda
400 ml kokosmjölk
salt
peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 lime

Gör så här

00:02:00
00:05:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Gott med arabiskt bröd och ris. Blir fler gånger.

    Anne

  • Det här gick däremot hem i vår familj med 5-åring och 2-åring! Gott och kommer lagas fler gånger

    Malin

  • Denna rätten gick inte hem i våran familj, smaken blev för kvalmig med kokosmjölken. Detta receptet kastar jag direkt.

    Teresia

Näringsvärde per portion

Energi2999 KJ / 716 kCal
Fett39.9 g
Kolhydrater57 g
Protein30.8 g

Testa liknande recept

  • Karré med lök och dragon
    Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskkarré med gräddsås och äpple
    Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad