Tahinisallad

1
0
Tahinisallad

Den här salladen med sesampasten tahini, böngroddar och kinakål blir ett fräscht tillbehör till wok, soppa ris- och nudelrätter eller lite vad som helst. Japansk soja och risvinäger förstärker den asiatiska smaken. Välj färska böngroddar för bästa resultat.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Tahinisallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk
tahini (sesampaste)
2 msk
japansk soja
1 1/2 msk
flytande honung
1 tsk
risvinäger
180 g
mungbönsgroddar
250 g
strimlad kinakål
2 msk
hackad gräslök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 468 KJ / 112 kCal
Fett 4 g
Salt 1.38 g
Kolhydrater 12 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept