Tahinisallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tahinisallad

Den här salladen med sesampasten tahini, böngroddar och kinakål blir ett fräscht tillbehör till wok, soppa ris- och nudelrätter eller lite vad som helst. Japansk soja och risvinäger förstärker den asiatiska smaken. Välj färska böngroddar för bästa resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Tahinisallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk  tahini (sesampaste)
2 msk  japansk soja
1 1/2 msk  flytande honung
1 tsk  risvinäger
180 g  mungbönsgroddar
250 g  strimlad kinakål
2 msk  hackad gräslök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett4 g
Salt1.38 g
Kolhydrater12 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Broccoli- och ärtsallad med sesam och koriander
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kimchidipp
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sallad med tahinidressing
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé med tahini
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön bönsallad med matvete och valnötter
Betyg 3.3 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tahinidressing
Betyg 3.4 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga