Tahinisallad

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tahinisallad

Den här salladen med sesampasten tahini, böngroddar och kinakål blir ett fräscht tillbehör till wok, soppa ris- och nudelrätter eller lite vad som helst. Japansk soja och risvinäger förstärker den asiatiska smaken. Välj färska böngroddar för bästa resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Tahinisallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk tahini (sesampaste)
2 msk japansk soja
1 1/2 msk flytande honung
1 tsk risvinäger
180 g mungbönsgroddar
250 g strimlad kinakål
2 msk hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett4 g
Salt1.38 g
Kolhydrater12 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Tarator – Tahinisås
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kimchee
Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Broccoli- och ärtsallad med sesam och koriander
Betyg 3.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitkålssallad med tahinidressing
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad grönkål med tahiniyoghurt och apelsin
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön ärthummus
Betyg 2.9 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad