Tahinisallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tahinisallad

Den här salladen med sesampasten tahini, böngroddar och kinakål blir ett fräscht tillbehör till wok, soppa ris- och nudelrätter eller lite vad som helst. Japansk soja och risvinäger förstärker den asiatiska smaken. Välj färska böngroddar för bästa resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Tahinisallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk tahini (sesampaste)
2 msk japansk soja
1 1/2 msk flytande honung
1 tsk risvinäger
180 g mungbönsgroddar
250 g strimlad kinakål
2 msk hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett4 g
Salt1.38 g
Kolhydrater12 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Kimchee
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitkålssallad med tahinidressing
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödkål med mango och pitachips
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad grönkål med tahiniyoghurt och apelsin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tarator – Tahinisås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Regnbågssallad med tahinidressing
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga