Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Snabblagad pastarätt med vitlöksfrästa musslor blandade med nötig ruccolasallad och gröna oliver. En rätt med inspiration från Italien. Rejält med riven parmesan blir pricken över i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Ingredienser

4 portioner
400 g tagliatelle
1 burk musslor i lake (à 360 g)
2 finhackade vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 kruka rucolasallad
1 dl gröna oliver med pimentos
salt
nymalen svartpeppar
riven parmesan

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabbrimmad lax med ruccola och persika
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pestokryddad bönsallad
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Aioligratinerade musslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tagliatelle med rökta blåmusslor, fänkål och citron
Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad