Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Snabblagad pastarätt med vitlöksfrästa musslor blandade med nötig ruccolasallad och gröna oliver. En rätt med inspiration från Italien. Rejält med riven parmesan blir pricken över i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver

Ingredienser

4 portioner
400 g tagliatelle
1 burk musslor i lake (à 360 g)
2 finhackade vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 kruka rucolasallad
1 dl gröna oliver med pimentos
salt
nymalen svartpeppar
riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad lax med ruccola och persika
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cathrines favoritpasta
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med rökta blåmusslor, fänkål och citron
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påsksallad
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga