Påsksallad

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
1
Påsksallad

Denna lättlagade sallad passar jättefint på påskbordet. Påsksalladen gör du på avokado, rucola och körsbärstomater och toppar med smakrik parmesanost och valnötter. Fräscht, gott och nyttigt!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Påsksallad

Ingredienser

4 portioner
2 avokador
1 kruka rucolasallad eller annan god sallad
12 körsbärstomater
2 msk fin olivolja
1 msk pressad citron
10 tunna skivor parmesan eller liknande ost
2 msk valnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Det är tårar gott.

Hallo

2022-07-03

Testa liknande recept

Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tryffeldoftande sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cathrines favoritpasta
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppel- och valnötssallad
Betyg 3.8 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grilloumi med honung och lime
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga