Tacostekt snabbfilé med majs och vitlöksfil
Så fort ordet taco är med i rätten så brukar det gå hem hos de flesta. Här har ni tacostekt kyckling som äts tillsammans med fluffigt ris, härligt gula majskorn samt en sås som du enkelt slänger ihop, gjord på gräddfil och vitlök. Ibland behöver det inte bli svårare än så!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2020
Ingredienser
4 portioner
1 förp majskorn (à 340 g)
4 snabbfiléer av kyckling
1 msk taco kryddmix
2 dl gräddfil
Att ha hemma
4 port ris
1 tsk olja
1 vitlöksklyfta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2051 KJ / 490 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater59 g
Protein37 g
Kommentar
Jättedåligt.
Boban
2020-06-12