Variera tacokvällen med sotad, kryddstekt lax och majs som doftar popcorn. Men börja med att blanda chili och paprikapulver till laxbitarna. Den sotade laxen får sedan dela tacoskal med den rostade majsen, salladslök och vitlök. Servera med gräddfil och tomatsalsa.
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot Sour Supreme (innehåller soja) alternativt liknande havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Margareta
2021-02-01Så himla gott.
Sandra
2013-11-10För mig som är laxfantast var detta oerhört mumsigt! Det var snabbt och lätt fixat och även gästerna som vi bjöd tyckte det var underbart gott och bad om receptet. Jag bytte ut de hårda tacoskalen mot mjuka tortillabröd istället och sedan pressade jag över citron på de nystekta laxbitarna.