Tacokorv
![Tacokorv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16177/cf_259/tacokorv.jpg)
Prova på en ny variant av ugnsstekt falukorv. Tillsätt blandningen av tomater, tacosås och salt för en festlig och smakrik tacokorv. Smula över tortillachips och strö över ost, grädda sen i ugnen. Servera korven med sallad och ugnsstekt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006
![Tacokorv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16177/cf_259/tacokorv.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 500 g mager falukorv
1/2 burk krossade tomater (à 400 g)
1 dl tacosås
1/2 tsk salt
1 dl riven ost
10 tortillachips
För alla
Fri från gluten och ägg, men kontrollera alltid innehållet i färdiga produkter.
Gör mjölkfri: byt osten mot tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2290 KJ / 570 kCal
Fett32 g
Kommentarer
En favorit i vår familj efter några små förändringar: Använder medium salsa istället för tacosås och serverar med baconmos!
Cecilia
2009-10-20Detta var ingen hit hos barnen. De gillade inte såsen och tyckte inte heller att tacochipsen var goda till korven.
Lena
2007-02-25Supergott tycker jag och maken! Vi tog lite mindre av de krossade tomaterna och medium smak på tacosåsen.
Marie
2006-12-17