Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

4
0
Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

Matiga tunnbrödsrullar som fylls med en god röra gjord på räkor, avokado och hackat ägg tillsammans med sallad och kokt potatis. Lättlagad och mättande lunch som funkar bra på stående fot.

Skriv ut
Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

Ingredienser

4 portioner
4
potatisar

Räkröra

3
salladslökar
2
kokta kalla ägg
2
avokado
1 tsk
dijonsenap
1/2
citron
1 msk
olivolja
350 g
handskalade räkor
-
salt och peppar

Till servering

4
mjuka tunnbröd
8
salladsblad

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.

Reseptet är från norskfisk.se. Fotograf: Anna Skoog.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1655 KJ / 295 kCal
Fett 19 g
Salt 3 g
Kolhydrater 28 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept