Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd
Matiga tunnbrödsrullar som fylls med en god röra gjord på räkor, avokado och hackat ägg tillsammans med sallad och kokt potatis. Lättlagad och mättande lunch som funkar bra på stående fot.
Ingredienser
4 portioner
4 potatisar
Räkröra
3 salladslökar
2 kokta kalla ägg
2 avokado
1 tsk dijonsenap
1/2 citron
1 msk olivolja
350 g handskalade räkor
salt och peppar
Till servering
4 mjuka tunnbröd
8 salladsblad
För alla
Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Reseptet är från norskfisk.se. Fotograf: Anna Skoog.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1655 KJ / 295 kCal
Fett19 g
Salt3 g
Kolhydrater28 g
Protein25 g
Kommentarer