Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

Matiga tunnbrödsrullar som fylls med en god röra gjord på räkor, avokado och hackat ägg tillsammans med sallad och kokt potatis. Lättlagad och mättande lunch som funkar bra på stående fot.

Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd

Ingredienser

4 portioner
4   potatisar

Räkröra

3   salladslökar
2   kokta kalla ägg
2   avokado
1 tsk  dijonsenap
1/2   citron
1 msk  olivolja
350 g  handskalade räkor
salt och peppar

Till servering

4   mjuka tunnbröd
8   salladsblad

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.

Reseptet är från norskfisk.se. Fotograf: Anna Skoog.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1655 KJ / 295 kCal
Fett19 g
Salt3 g
Kolhydrater28 g
Protein25 g

Testa liknande recept

Räkpasta- Italian Style
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kyckling och morötter
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödswrap med räkor och kikärtsstomp
Betyg 3.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fjordörret, norsk regnbågslax med risoni
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fårostmacka med pumpamarmelad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga