Tabbouleh på matvete

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tabbouleh på matvete

Tillaga en härlig, arabisk matvetesallad med mjuk myntasmak! Blanda samman din smakliga tabbouleh av söta tomater, persilja, mynta, gurka, varmt matvete och krispig lök med olivolja. Servera din snabba, matiga sallad med smarriga oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tabbouleh på matvete

Ingredienser

4 portioner
4 portioner matvete
1 dl bladpersilja
1 msk färska myntablad
1/2 grön gurka i små bitar
3 tomater i små bitar
2 rödlökar
4 - 4 1/2 msk olivolja med citronsmak alt olja och pressad citronsaft
salt
peppar
ev 16 svarta oliver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Falafel med tabbouleh och hummus
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tri tip steak med matvetetabbouleh
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tabbouleh med quinoa
    Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tabbouleh
    Betyg 4.4 av 5.295 personer har röstat
    Receptet har 61 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tabbouleh med linser
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frö- och gryntabbouleh
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad