Syrligt potatismos med persilja, pepparrot och fläskkorv

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Syrligt potatismos med persilja, pepparrot och fläskkorv

Ett matigt och gott recept på syrligt potatismos med persilja, pepparrot och fläskkorv. Du gör det av bland annat potatis, crème fraiche, mjölk, pepparrot och korv. Servera med kryddig senap och knaprigt knäckebröd.

Syrligt potatismos med persilja, pepparrot och fläskkorv

Ingredienser

4 portioner
800 g  mjölig potatis
2 dl  crème fraiche
1 - 1 1/2 dl  mjölk
salt och peppar
3 msk  hackad persilja
4 msk  färsk riven pepparrot
500 g  fläskkorv

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fläskkorven. Rätten är i övrigt äggfri.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till ris-, soja- eller havrebaserad mjölkersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citrusglaserad fläskkorv med dill
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkorv & gräddkokt fänkål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crème fraichesås med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karré med kålrabbi- och pepparrotslaw
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga