Syltade kantareller

Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Syltade kantareller

Syltade kantareller är ett klassiskt sätt att bevara skogens guld och förlänga svampsäsongen. Denna enkla inläggning med 1-2-3-lag passar perfekt för både gula kantareller och trattkantareller. Smaksatt med färsk rosmarin blir svampen ett utsökt tillbehör till vilt, kött eller höstiga middagar.

Syltade kantareller

Ingredienser

8 portioner
ca 500 g trattkantareller
1 silverlök
salt

Ättikslag

1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
3 kvistar rosmarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur gör man?

    Åza

Näringsvärde per portion

Energi109 KJ / 26 kCal
Fett0.2 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Pasta med svampsås
    Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekta kroppkakor med svamp och hasselnötter
    Betyg 4.3 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Syltad svamp och rödlök
    Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad