Svinabergare

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Svinabergare

Dessa Svinabergare är underbart goda biffar som kan ätas både kalla och varma. Blanda ihop dina ingredienser och forma till små biffar som du steker i smör. Servera gärna dina Svinabergare med potatismos, lingon, ärtor och skirat smör.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Svinabergare

Ingredienser

4 portioner
1 dl ströbröd
1 1/2 dl vatten
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
smör till stekning
800 g fläskfärs
1 ägg
1/2 dl hackad ansjovis
1 1/2 dl riven lagrad ost
3/4 dl hackad persilja
rivet skal och färskpressad juice av 1/2 citron
1 tsk salt
1/2 tsk nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grov leverpastej
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel Janssons frestelse
Betyg 3.5 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovispanerad torsk
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfärsbullar i krämig tandoori
Betyg 3.7 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga