Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Revbensspjäll med ingefära

Njut av ett mört och smakrikt revbensspjäll som du har marinerat med ljuvliga smaker från honung, ingefära, soja och olja. Servera med rödkålsfyllda äpplen och rätten är komplett och fenomenal.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Lägg revbensspjäll i en ugnssäker form. Blanda olja, honung, soja, ingefära, salt och svartpeppar. Pensla spjället runt om med kryddblandningen.
  3. Sätt in i nedre delen av ugnen och stek ca 1 1/2 timme eller tills benen lossnar från köttet. Ös köttet några gånger under stekningen.
  4. Servera revbensspjället med rödkålsfyllda äpplen.

För alla

Revbensspjällen är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kg tjockskuret revbensspjäll
  • 1 msk olja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk soja
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?