Revbensspjäll med ingefära

Betyg 2.7 av 5.
50 personer har röstat
4
Revbensspjäll med ingefära

Njut av ett mört och smakrikt revbensspjäll som du har marinerat med ljuvliga smaker från honung, ingefära, soja och olja. Servera med rödkålsfyllda äpplen och rätten är komplett och fenomenal.

Revbensspjäll med ingefära

Ingredienser

4 portioner
1 kg  tjockskuret revbensspjäll
1 msk  olja
1 msk  flytande honung
1 msk  soja
1 msk  riven färsk ingefära
1/2 tsk salt
2 krm  nymalen svartpeppar

För alla

Revbensspjällen är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Gott alla åt med godaptit.

Sirkka

2023-12-26

Enkelt och snabbt att tillaga. Gott med smaken av ingefära

Gunilla

2015-04-02

Smakar jätte bra..!

Silvia

2015-03-13

Testa liknande recept

Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med honung och chili
Betyg 3.1 av 5.
57 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peppar- och ingefärsglaserade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med julmustglaze
Betyg 4.7 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga