Svartvinbärsglaserad kyckling med sparrissallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Svartvinbärsglaserad kyckling med sparrissallad

Recept på grillade kycklingklubbor med en glaze på svarta vinbär och ljus sirap. Serveras med potatissallad och en vårfräsch sallad med hyvlad sparris, rädisor, citron och salladslök. En smarrig grillunch vilken sommardag som helst!

Svartvinbärsglaserad kyckling med sparrissallad

Ingredienser

4 portioner

Glaze

2 dl  svarta vinbär
4 msk  ljus sirap
1/2 dl  vatten
2 krm  svartpeppar
4   kycklingklubbor
salt

Sparrissallad

500 g  grön sparris
1   knippe rädisor
4   salladslökar
1   citron
4 msk  olivolja
salt och svartpeppar
ca 100 g  ärtskott

Till servering

potatissallad

För alla

Kontrollera innehållet i potatissalladen i övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinbärsgelé
Betyg 4.1 av 5.
170 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Christers citronkyckling
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade kycklingklubbor med pasta
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Masalaklubbor med blomkålsris
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanel- och tomatmarinerade kycklingklubbor
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oliv- och örtfyllda kycklingklubbor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga