Svart paellaris

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Svart paellaris

Svart paellaris är ett överraskande tillbehör till grillade fisk- och skaldjursrätter. Med sin annorlunda färg från bläckfiskbläck utgör paellan ett läckert komplement på middagsbordet! Paellan har smaker av lagerblad, vitlök, vin och paprika.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Svart paellaris

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1   grön paprika
2   vitlöksklyftor
2   lagerblad
400 g  ris (arborio eller annat rundkornigt ris)
8 dl  vatten
4 msk  konc kycklingfond
2 dl  vitt vin
ev 1/2 msk  bläck från bläckfisk (för färgens skull)
1 msk  olivolja
salt och peppar

För alla

Kontrollera innehållet i fonden, i övrigt är rätten fri från gluten och ägg.

Gör så här

Tips

Passar som tillbehör till grillade fisk- och skaldjur.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skaldjurspaella i långpanna
Betyg 3.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bläckfisk med salladslök
Betyg 2.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterad bläckfisk med limesås
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Pasta alla Pescatora
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade lök- och bläckfiskringar med häftig sås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga