Kolja med sötsura grönsaker

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Kolja med sötsura grönsaker

Tillaga din kolja tillsammans med sötsura grönsaker kokade i bland annat chilisås och ostronsås. Servera fisken och grönsakerna tillsammans med kokt ris.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Kolja med sötsura grönsaker

Ingredienser

4 portioner
4   port jasminris
1 dl  chilisås (ketchuptyp)
1 dl  ostronsås (asiatisk sås)
1 dl  vatten
1 msk  konc kycklingfond
1   stor grön paprika
1   gul lök
olja
600 g  sej- eller koljafilé

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: kontrollera innehållet i ostronsåsen och fonden.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med kapris, rödbetor och brynt smör
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconlindad kolja med krämiga morötter
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja i ugn med broccoli och skånsk senap
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffransgratinerad kolja med sockerärtor
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga