Svampsoppa med chipssmul

Betyg 2.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svampsoppa med chipssmul

Piffa en färdig svampsoppa med extra svamp – och toppa med krispiga chips. Vips har du en lyxig svampsoppa som passar lika bra som förrätt till en trerättersmeny som till lättare lunch, middag eller mellanmål. Prova blomkålssoppa för variation nästa gång.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Svampsoppa med chipssmul

Ingredienser

2 portioner
5 dl färdig svampsoppa
ca 150 g blandad svamp (t ex. trattkantareller, champinjoner och/eller kantareller)
1 msk smör

Topping

potatischips (gärna tryffel- eller parmesansmak)
hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torkade kantareller
Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pankofriterad svampkrokett med chorizo- och bönkräm
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Älgstek med porter och svamp
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svampsås
Betyg 4.6 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tagliatelle med rotselleri och vitlöksstekt svamp
Betyg 4.2 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med kantareller och balsamvinäger
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad