Svampsoppa med chipssmul

Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Svampsoppa med chipssmul

Piffa en färdig svampsoppa med extra svamp – och toppa med krispiga chips. Vips har du en lyxig svampsoppa som passar lika bra som förrätt till en trerättersmeny som till lättare lunch, middag eller mellanmål. Prova blomkålssoppa för variation nästa gång.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Svampsoppa med chipssmul

Ingredienser

2 portioner
5 dl  färdig svampsoppa
ca 150 g  blandad svamp (t ex. trattkantareller, champinjoner och/eller kantareller)
1 msk  smör

Topping

potatischips (gärna tryffel- eller parmesansmak)
hackad persilja

För alla

Kontrollera noga innehållet i svampsoppan och chipsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri soppa.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (parmesan).
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torkade kantareller
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pankofriterad svampkrokett med chorizo- och bönkräm
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Älgstek med porter och svamp
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grilled cheese med svamp
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampsås
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekta kroppkakor med svamp och hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga