Svampsoppa med chipssmul

4
0
Svampsoppa med chipssmul

Piffa en färdig svampsoppa med extra svamp – och toppa med krispiga chips. Vips har du en lyxig svampsoppa som passar lika bra som förrätt till en trerättersmeny som till lättare lunch, middag eller mellanmål. Prova blomkålssoppa för variation nästa gång.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Svampsoppa med chipssmul

Ingredienser

2 portioner
5 dl
färdig svampsoppa
ca 150 g
blandad svamp (t ex. trattkantareller, champinjoner och/eller kantareller)
1 msk
smör

Topping

potatischips (gärna tryffel- eller parmesansmak)
hackad persilja

För alla

Kontrollera noga innehållet i svampsoppan och chipsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri soppa.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (parmesan).
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept