Som elegant varmrätt: servera savoykål med svampfyllning tillsammans med gräddsås, syrliga rårörda lingon och saftig entrecôte. Höstens och vinterns smaker på en tallrik!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Maria
1/2/2021Känns som en mycket bra bas då du kan variera savoykålen med sin svampfyllning till olika köttvarianter, även till fisk. Till den goda såsen vore pressad potatis gott o bra som en ev utfyllnad.
David
12/31/2020Toppenrätt! Receptet användes som huvudrätt under nyår. Kommer återskapa den lite som haver framöver. 😘
Eva-mari
12/30/2020Mia Det undrar jag också. Tacksam för snart svar. Så jag kan laga detta till nyårsmiddag