Svampfylld kycklingfilé på grönsaksbädd
Svampfylld kycklingfilé på grönsaksbädd är en god rätt där många härliga smaker samspelar. Fyll kycklingen med champinjoner, vitlök och persilja och stek. Koka upp purjolök, paprika, passerade tomater och vitlök och blanda i kycklingen. Utsökt!
Ingredienser
6 portioner
4 st kycklingfiléer
Fyllning
300 g svamp (t ex kantareller, Karl Johan, shiitaki)
2 msk olja
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk salt
1 krm peppar
persilja
Grönsaksbädd
2 purjolökar
3 paprikor (gärna i olika färger)
1 förp passerade tomater (à 500 g)
3 vitlöksklyftor (2-3 st)
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Öka andelen vitlök så smakar detta receptet kanon.
Johanna
2008-01-05Ingen höjdare, prova något annat.
Gunni
2004-06-19