Svamp- och ostfylld cannelloni
Svamp- och ostfylld cannelloni är en krämig och god pastarätt. Du fyller cannellonirören med champinjoner som fått fräsa med gul lök och vitlök och de lena italienska ostarna ricotta och mascarpone. Servera till en blandad sallad med citronvinägrett.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
150 g champinjoner
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g ricottaost
100 g mascarponeost
1 dl hackad persilja
12 cannellonirör
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det här gör jag inte om, tråkigt och smaklöst, usch!
Karin
2005-01-22Ska det bara vara 1gram ricottaost? Jag provar nog med 100 gram i alla fall.
Karin
2002-09-03