Svamp- och ostfylld cannelloni

Betyg 1.4 av 5.
5 personer har röstat
2
Svamp- och ostfylld cannelloni

Svamp- och ostfylld cannelloni är en krämig och god pastarätt. Du fyller cannellonirören med champinjoner som fått fräsa med gul lök och vitlök och de lena italienska ostarna ricotta och mascarpone. Servera till en blandad sallad med citronvinägrett.

Svamp- och ostfylld cannelloni

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
150 g champinjoner
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g ricottaost
100 g mascarponeost
1 dl hackad persilja
12 cannellonirör
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 dl riven ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Det här gör jag inte om, tråkigt och smaklöst, usch!

Karin

2005-01-22

Ska det bara vara 1gram ricottaost? Jag provar nog med 100 gram i alla fall.

Karin

2002-09-03

Testa liknande recept

Cannelloni med ricotta, svamp och ajvar relish
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Canelloni med spenat och ricotta
Betyg 4 av 5.
60 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cannelloni med spenat, svamp och ricotta
Betyg 3.9 av 5.
48 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenat- och ricottafylld cannelloni med minitomater
Betyg 3.5 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pastagratäng med kyckling och ricotta
Betyg 3.5 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga