Svamp- & kycklinglevercrostini

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Svamp- & kycklinglevercrostini

Med crostini kan du skapa många olika smakupplevelser. Testa att lägga på en röra av svamp och kycklinglever på crostinin så får du ett gott, enkelt och snabbt snacks.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Svamp- & kycklinglevercrostini

Ingredienser

4 portioner
12   medelstora champinjoner
1   rödlök
smör och rapsolja till stekning
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
300 g  kycklinglever
2 msk  grovklippt färsk salvia
1 msk  grovklippt färsk timjan
1 dl  vitt vin
balsamvinäger
ca 20   crostini
örter till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Detta var ingen höjdare. Trots att jag lade till ett ägg och en dl creme fraiche höll det inte ihop utan det blev en korning massa som i och för sig var god men ramlade av crostinin

Mats

2007-01-01

Testa liknande recept

Kycklinglevermousse med ingefärslingon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med italiensk kycklingröra
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinglevermousse med cornichoner och rågbröd
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mini-bruschetta med tomat
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinglever med fullkornsbulgur
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingcrostini med fikonmarmelad
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga