Svamp- & kycklinglevercrostini

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Svamp- & kycklinglevercrostini

Med crostini kan du skapa många olika smakupplevelser. Testa att lägga på en röra av svamp och kycklinglever på crostinin så får du ett gott, enkelt och snabbt snacks.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Svamp- & kycklinglevercrostini

Ingredienser

4 portioner
12 medelstora champinjoner
1 rödlök
smör och rapsolja till stekning
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
300 g kycklinglever
2 msk grovklippt färsk salvia
1 msk grovklippt färsk timjan
1 dl vitt vin
balsamvinäger
ca 20 crostini
örter till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Detta var ingen höjdare. Trots att jag lade till ett ägg och en dl creme fraiche höll det inte ihop utan det blev en korning massa som i och för sig var god men ramlade av crostinin

Mats

2007-01-01

Testa liknande recept

Kycklinglever med fullkornsbulgur
Betyg 4.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Läckra tomat-och getostbruschettas
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med ostronskivling och citronmascarpone
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinglevermousse med ingefärslingon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med zucchini, pistage och citron
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga