Svamp- & kycklinglevercrostini

1
1
Svamp- & kycklinglevercrostini

Med crostini kan du skapa många olika smakupplevelser. Testa att lägga på en röra av svamp och kycklinglever på crostinin så får du ett gott, enkelt och snabbt snacks.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Svamp- & kycklinglevercrostini

Ingredienser

4 portioner
12 medelstora champinjoner
1 rödlök
smör och rapsolja till stekning
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
300 g kycklinglever
2 msk grovklippt färsk salvia
1 msk grovklippt färsk timjan
1 dl vitt vin
balsamvinäger
ca 20 crostini
örter till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Mats

2007-01-01

Detta var ingen höjdare. Trots att jag lade till ett ägg och en dl creme fraiche höll det inte ihop utan det blev en korning massa som i och för sig var god men ramlade av crostinin